Wisecare 365

Wise Care 365 is een bundel van belangrijke register, harde schijf en andere systeem hulpprogramma’s voor uw PC. Gemakkelijk te gebruiken en effectief, Wise Care 365 is de goede oplossing om uw pc te verbeteren. Get Wise Care 365 en uw computer zal nooit meer langzaam lopen!

Opruimen, defragmenteren en optimaliseren van de Windows-register
Defragmenteren en ruimte vrij te maken op uw harde schijf
Bescherm uw privacy door het wissen persoonlijke tracking-gegevens
Herstel verloren bestanden
Verberg belangrijke bestanden of mappen
Voorkom ongeoorloofd gebruik van persoonlijke toepassingenAuto afsluiten van uw pc
Geheugen vrij te maken om het spel en de enterprise software prestaties te verbeteren
Simple “One Click Tune-up” optie zal optimaliseren van uw pc

Download wisecare hier

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Freeware op Minimahulp
Minimahulp.nl gebruikt alleen maar echte Freeware. Shareware programma's zijn maar een korte periode bruikbaar zijn en dan wordt u verplicht om het officiële programma te kopen en dat vinden wij onzin. Daarom zijn wij zijn voor u op het internet gedoken en hebben de beste freeware programma's voor u op een rij gezet inclusief de site waar u ze kunt downloaden. En dit is gewoon volwaardige software waar geen kosten aan verbonden zijn.