Archive for the ‘Voor kinderen’ Category

Sommenplaneet

Sommenplaneet is een rekenprogramma voor kinderen vanaf 6 jaar, voor thuis of op school.
Alle onderdelen zijn opgebouwd als spelletjes (op vele niveaus) die je kunt winnen door goed te rekenen.
Je kunt het gratis downloaden, installeren en kopiëren.
Het werkt zowel stand-alone als in een netwerk.

Download Sommenplaneet hier

Tux Paint

Tux Paint is een gratis tekenprogramma voor kinderen tussen de leeftijd van 3 to 12. Het is een combinatie van eenvoudige bediening, leuke geluidseffecten en een aanmoediging door een mascotte die de kinderen begeleid als ze het programma gebruiken. Kinderen krijgen een witte ondergrond en verschillende tekengereedschappen om ze te helpen bij hun creativiteit.

Download Tux Paint hier

Woordkasteel

Woordkasteel is een taalprogramma voor op de computer voor kinderen vanaf 6 jaar, zowel thuis als op school te gebruiken. Het bevat mogelijkheden om met taal en spelling te oefenen in 16 verschillende spelvormen. Ook worden er 9 diagnostische toetsen meegeleverd. Dit biedt de mogelijkheid om een kind met een specifiek spellingprobleem te laten oefenen.

Download Woordkasteel hier

Drawing For Children

Tekenen voor kinderen is een gratis tekenprogramma voor kinderen met veel leuke opties. U kunt tekenen met veel verschillende pennen, kun je stempels op uw tekeningen, maken allerlei tekst-effecten, en nog veel meer. Het programma is geschikt voor zeer jonge kinderen en heeft een kind mode speciaal voor hen. Maar het geeft ook veel plezier aan oudere kinderen. Het wordt gebruikt door honderden duizenden kinderen over de hele wereld. De beste manier om te zien wat er mogelijk is is om gewoon het te downloaden en te installeren. Vergeet niet, het is gratis.

Download Drawing For Children hier

 

Freeware op Minimahulp
Minimahulp.nl gebruikt alleen maar echte Freeware. Shareware programma's zijn maar een korte periode bruikbaar zijn en dan wordt u verplicht om het officiële programma te kopen en dat vinden wij onzin. Daarom zijn wij zijn voor u op het internet gedoken en hebben de beste freeware programma's voor u op een rij gezet inclusief de site waar u ze kunt downloaden. En dit is gewoon volwaardige software waar geen kosten aan verbonden zijn.